Werkwijze

Bespreking wensen

U maakt met ons een afspraak en samen met een collega komen wij bij u langs op locatie om de klus te bekijken. Tijdens deze intake bespreken wij met u de wensen en kunnen wij u voorzien van advies. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u helpen bij het maken van de juiste keuzes.

Ook hebben wij een netwerk opgebouwd met verschillende specialisten op alle gebieden. Wij kunnen u helpen op het gebied van de juiste architect die u assisteert bij het ontstaan van uw woonwens tot aan de hovenier die het geheel komt afmaken na de verbouwing.

Duidelijke offerte

Nadat wij bij u op bezoek zijn geweest, gaan wij aan de slag met de offerte. Om de juiste verwachtingen te creëren, maken wij een zeer duidelijke en uitgebreide offerte. U kunt zien in welke volgorde wij aan de slag gaan en u ziet per punt welke bedrag wij rekenen. Zo heeft u de offerte in eigen hand en bent u in control.

Wij nodigen u van harte uit om bij ons op kantoor de offerte te bespreken. Samen lopen we de offerte door en kunnen wij u uitleg geven. Ook in dit traject kunnen wij u voorzien van advies zodat u de juiste keuzes kunt maken.

Start uitvoering

Nadat wij samen tot een akkoord zijn gekomen gaan wij aan de slag met de planning. U ontvangt van ons een overzichtelijke planning waarin u kunt zien wanneer wij wat doen en hoelang de klus duurt. Een sterk punt van Blijbouw is het werken volgens een planning. Wij weten hoe lang iets duurt en kunnen ons daaraan houden.

Tijdens dit traject kunt u met al uw vragen bij ons terecht. Waar koopt u de juiste spullen en wanneer moeten wij dit in huis hebben. Afspraken die u heeft gemaakt met derden partijen kunt u aan ons overhandigen waarna wij deze contacten van u overnemen. Hier begint het ontzorgen en zorgen wij ervoor dat u met plezier kunt uitkijken naar de verbouwing!

Oplevering project

Tijdens de uitvoering houden wij nauw contact met u. Op verzoek plannen we samen een bouwvergadering in en lopen wij samen de klus met u door. Onze bouwkundige zorgt ervoor dat hij meerdere malen per week aanwezig is om de kwaliteit en de planning van de bouw in de gaten te houden.

Tegen het einde van het project nodigen wij u uit voor een voortijdige oplevering. Alle werkzaamheden worden besproken en samen kijken we of aan de verwachtingen is voldaan. Wanneer er nog openstaande punten voortvloeien uit deze voortijdige oplevering, hebben wij nog de tijd en ruimte om deze aan te pakken. Hierna volgt een definitieve oplevering en kunt u genieten van uw nieuwe thuis!

Bel ons gerust. Wij zijn elke werkdag van 07:30 tot 16:30 uur bereikbaar.

Offerte aanvragen