Specialismen

Bij ons kunt u terecht voor alles wat u zich maar kan bedenken. Niet alleen voor particulieren, maar ook voor verhuurders van huizen, bedrijven en overheidsinstellingen. Uiteraard doen wij meer. Staat uw project er niet tussen? Geen probleem, neem gerust contact met ons op en dan kunnen wij dit alsnog voor u regelen.

Hieronder even de meest voorkomende specialismen op een rijtje:

Elektra aanleggen of moderniseren

Wij kunnen complete elektra installaties aanleggen en moderniseren zodat u er niets meer van kan zien, maar dat u toch al uw gewenste apparatuur veilig kunt aansluiten. Dit geldt overigens ook voor uw internetaansluitingen, telefoon en TV kabel.

Stucwerk 

De prijs van kwalitatief goed stucwerk kan hoog oplopen. Toch is het vaak noodzakelijk, want niet goed onderhouden wanden zien er niet alleen onaantrekkelijk uit, maar kunnen de waarde van jouw woning ook drastisch laten dalen. Wij zorgen ervoor dat alle wanden, plafonds van uw woning weer helemaal als nieuw eruit gaan zien.

Elektra aanleggen of moderniseren,  

Wij kunnen complete elektra installaties aanleggen en moderniseren zodat u er niets meer van hoeft te zien, maar dat u toch al uw gewenste apparatuur veilig kunt aansluiten. Dit geldt overigens ook voor uw internetaansluitingen, telefoon en TV kabel. 

Stukwerk aanbrengen of herstellen  

Bent u uw oude muur zat? Of bent u uitgekeken op het ouderwetse structuurwerk of ergert u zich aan die scheuren in uw muren of plafonds? Geen probleem. In een razendsnel tempo voorzien wij uw muur of plafond weer van een nieuw superstrak uiterlijk. Daar gaat u langdurig plezier van hebben.

Badkamers, keukens en toiletten plaatsen,  

Een dubbele inloopdouche, of een dubbele wasbak? Of ook liever een zwevend toilet en bidet? Het kan allemaal. Eindelijk die mooie woonkeuken met kookeiland met alle mogelijke inbouw-apparatuur, Blijbouw maakt het waar! Ook in ruimtes die er in eerste instantie niet voor bedoeld waren.

Timmerwerkzaamheden verzorgen,  

Wilt u een ingebouwde kast, een extra tussenwand, nieuwe kozijnen, extra isolatie of die lange gekoesterde wens van een mooie inloopkast met veel opbergruimt. U kunt het niet gek genoeg verzinnen, of het kan getimmerd worden. Timmerwerk is bij Blijbouw ook echt meesterschap!

Schilderwerkzaamheden,  

Als we graag ergens over op mogen scheppen is het ons schilderwerk. We blazen oud gelakt hout graag nieuw leven in, maar ook nieuw hout schilderen we graag. Complete herenhuizen pakken we met veel plezier en inzet aan. Binnen of buiten, het maakt voor ons niet uit.

Metselen,  

Wilt u een muur gemetseld hebben of heeft u andere metselwerkzaamheden? We metselen het graag voor u! Ook kunt u ons natuurlijk inschakelen voor een nieuwe aanbouw of bijvoorbeeld een nieuwe dakopbouw. Daarmee wint u al snel 75 m2 woonruimte en wij maken dat voor u!

Vloeren leggen en stofferen,  

Wilt u uw woning voorzien van een mooie nieuwe vloerbedekking of tegels, of toch liever de keuze maken tussen laminaat of parket? U kiest uw vloer uit en wij leggen het graag. In no-time heeft u uw nieuwe vloer. Gordijnen of andere raambedekking. Ook geven wij u hierover graag advies.

Dakbedekken,  

Een lekkage is natuurlijk heel erg vervelend. Hier bieden we graag onze hulp aan. Ook bij het vernieuwen van een compleet dak, of het aanleggen van een dakterras, kunt u van ons op aan.

Gebouwen strippen,  

Stelt u zich voor dat u een pand heeft gekocht, maar u bent niet helemaal blij met de indeling ervan. Of u wilt uw woonkamer uitbreiden, ten koste van een andere kamer, of toch die mooie uitbouw? Ook geen probleem! Wij strippen en slopen, zonder te veel rommel en stof, voordat we het weer mooi gaan opbouwen.