Referenties

Referenties van Blijbouw

 • woonklaar maken nieuwbouw Professioneel , snel , vriendelijk en netjes. Na ervaring met gelijkwaardig werk in verschillende landen (o.a duitsland en spanje) zijn we zeer onder de indruk van de accurate aanpak van deze jongens. We zijn meer dan tevreden over onze keuze, Blijbouw te kiezen als aannemer. Alle afspraken werden perfekt nagekomen.

  Rene
  10/25/2021

  Gedeeltelijke renovatie Afgelopen zomer hebben wij een groot gedeelte van ons huis (bouw 1920) laten renoveren door Blijbouw. Het ging om badkamer, toilet en 3 slaapkamers waarvan 2 slaapkamers 1 grote slaapkamer werd gemaakt. Hiervoor moest een steunmuur worden verwijderd. In de gang hebben ze een gangkast gemaakt volledig in de stijl van de rest van het huis. Bij het opvragen van verschillende offertes werd al snel duidelijk dat het Blijbouw ging worden. We hebben niet alle offertes afgewacht. Gelijk bij het eerste contact voelde het goed. Je krijgt snel en duidelijk antwoord op al je vragen. Ze nemen je stap voor stap mee in de verbouwing leggen uit wat ze gaan doen en wat de mogelijkheden zijn. Ze werken met vakmensen die plezier hebben in hun werk, netjes werken en vriendelijk zijn. Wij zijn echt super tevreden met het resultaat. Ons advies is, ga je verbouwen neem Blijbouw in huis.

  Maarten en Sacha van Zanen
  10/07/2021

  verlaagd plafond en stucen van muren Een hele fijne samenwerking op alle niveaus. Blijbouw heeft een prachtig verlaagd plafond in de voor- en achterkamer bij ons aangebracht, inclusief nieuwe ornamenten, waarbij bij elke stap rekening is gehouden met onze wensen. Vragen konden altijd gesteld worden en werden vriendelijk en professioneel afgehandeld. Ook de muren zijn opnieuw gestuct zodat de hele ruimte een gloednieuwe uitstraling heeft gekregen. Blijbouw werkt snel, efficient en het is duidelijk dat ze plezier hebben in hun vak. Het resultaat is er dan ook naar. Een daverend succes.

  Sander en Anna
  9/29/2021

  Totale verbouwing bovenwoning Statenkwartier Prettige, professionele samenwerking, gekenmerkt door betrokkenheid en een laag drempelige manier van communiceren. In een woord: top! Ze hebben ons nieuwe droomhuis verwezenlijkt.

  Steef
  9/15/2021

  complete woningrenovatie BlijBouw heeft op vakkundige wijze ons huis compleet gerenoveerd. We zijn erg tevreden met het eindresultaat. Tijdens de verbouwing liepen we wel tegen enkele verrassingen aan, maar die werden goed opgelost. De vakmannen van BlijBouw dachten steeds goed mee. Als je een betrouwbare, vakkundige en goed communicerende aannemer zoekt, ben je bij BlijBouw zeker aan het goede adres.

  Ruud & Jolanda Pels
  5/07/2021

  Keldertrap verplaatsing en plaatsing openslaande deuren in achtergevel Wij kwamen in contact met Blijbouw via ervaringen uit de buurt. Nadat het werk is opgenomen hebben we uitgebreid de offerte doorgenomen. Er kon snel gestart worden. Tijdens de verbouwing kwam Korné geregeld langs om onze wensen door te nemen. De mannen die de klus uitvoerden waren uitermate vriendelijk en communicatie verliep soepel. Er werd volop meegedacht door iedereen om tot een mooi resultaat te komen. De klus is binnen het gegeven tijdsbestek uitgevoerd en tevens binnen de begrootte kosten afgerond. Het meerwerk is in overleg vastgesteld en wij werden gaandeweg tijdig geïnformeerd over de bijbehorende kosten. Al met al zijn wij zeer tevreden en wij kunnen Blijbouw van harte aanbevelen.

  Eelko Maat
  5/07/2021
 • Verbouwing badkamer Blijbouw heeft in de zomer van 2020 onze badkamer verbouwd. Er moest een muur verschoven worden en de indeling van de badkamer wijzigde. Het bad maakte o.a. plek voor de wasmachine en er kwam een toilet bij. Wij zijn ontzettend blij met het eindresultaat. Ook het proces van begin tot eind hebben we als zeer prettig ervaren. De Blijbouwers hebben we leren kennen als betrouwbare, kundige en prettige vakmensen.

  Eveline van den Broek Avatar
  Eveline van den Broek
  5/05/2021

  Verbouwing Uitstekend, vriendelijk en ervaren personeel. Plezierig om met hen samen te werken

  E van wijk
  4/17/2021

  Totale renovatie Hele huis laten renoveren door Blijbouw, oa nieuwe dakkappel, badkamer, elektra en schilderwerk. Top aannemer, goede planning, heldere communicatie en kundig. Wat niet goed gaat wordt goed opgepakt. Aanrader voor iedereen die een aannemer zoekt.

  Jeroen
  4/16/2021

  Aanrader! Ik heb meerdere projecten aangestuurd waarvoor Blijbouw de uitvoering heeft gedaan. Fijne mannen om mee te werken. Goed bereikbaar en ze kunnen veel verschillende soorten projecten uitvoeren. Probleempjes worden snel opgelost en het eindresultaat mag er zijn! Ik kan ze zeker aanraden.

  Kim
  12/10/2020

  Complete Verbouwing Herenhuis Aanrader voor iedereen die een zorgeloze verbouwing wenst met een resultaat om van te genieten. Blijbouw hebben we benaderd met een lange lijst aan wensen en noodzakelijke verbouwingen. De verbouwing bestond uit het compleet vervangen van de vloer op de begane grond, riolering vervangen, elektra uitbreiden, nieuw badkamer plaatsen, toiletten verbouwen, muren doorbreken, stucen, verven (binnen en buiten) en nog veel meer. Vooral hadden we de wens om in een oude schuifseparatie een kledingkast te plaatsen, waardoor 2 gesloten slaapkamers ontstaan. De offerte was meteen zeer overzichtelijk en duidelijk omschreven en meerwerk wordt netjes besproken en geoffreerd. Korné geeft je volledig vertrouwen dat het resultaat goed komt door zijn kennis, vakkundigheid en de prettige communicatie. Zijn personeel is zeer kundig en denkt graag creatief mee met het gewenste resultaat. Zeker Gert Jan laat zien wat er met een huis gedaan kan worden door hem te betrekken bij je wensen. Het resultaat levert een prachtige kledingkast geïntegreerd in de schuifseparatie op, waarbij de details weer terug komen in de rest van het huis. Ondanks de forse klus, was er aandacht voor de kleinste details en is het resultaat boven verwachting. Gedurende het verbouwingstraject van 6 maanden was er altijd een goede communicatie en overzicht van de werkzaamheden. Korné, Michel, Sebas, Gert Jan en de rest van het team, bedankt voor alles!

  Pieter Verloop Avatar
  Pieter Verloop
  7/23/2020

  verbouwing keuken en woonkamer In ons begin 20e eeuwse pand in Delft verbouwde Blijbouw de tweede (slaap) etage volledig. Alle plafonds, vloeren en muren werden gereviseerd. Inbouw van een hoogslaper en al het schilderwerk in slechts enkele weken terwijl wij in het huis bleven wonen en werken. Hele fijne medewerkers en service door Blijbouw. Topbedrijf!

  paula ypma
  7/08/2020
 • Uitbouw van de woonkamer naar de tuin 4 maanden lang project, wat heel goed gepland was door Blijbouw. Het was heel fijn om regelmatig te kunnen overleggen over de stand van zaken. Uiteindelijk is alles precies op tijd opgeleverd. Het resultaat is prachtig. De team is heel professioneel en vriendelijk.

  Carole Emery
  7/05/2020

  Prima aannemer Wij kochten een appartement in een monumentaal pand dat gerenoveerd moest worden en kwamen zo in contact met Korné en Michel van Blijbouw. De werkzaamheden zijn door de mensen van Blijbouw tot volle tevredenheid uitgevoerd. De offerte was transparant en er werd een realistische planning opgesteld die rekening hield met onze wensen. De planning is keurig gehaald. De mensen van Blijbouw hebben de werkzaamheden vakkundig uitgevoerd.

  Peter van Hien
  5/25/2020

  Grote uitbouw benedenverdieping met extra aanbouw Op afspraak een heldere offerte geleverd. Ondanks enkele tegenslagen is de hele aanbouw goed en netjes afgerond. Een mooi eindresultaat. Korné is nauw betrokken en loopt niet weg voor zijn verantwoordelijkheden.

  Steven de Walle
  5/13/2020

  muurdoorbraak en verbouwing keuken bouwmuur doorgebroken en keuken gesloopt; werkzaamheden conform opdracht uitgevoerd en Blijbouw bij derden aanbevolen !

  Scholten
  3/16/2020

  Verbouwing Hal en Entree Korne en Sebas hun mensen hebben vakwerk geleverd bij het renoveren van de entree en hal. Keurige offerte en flexibel in de aanpak. Ook de persoonlijke betrokkenheid van Korné en Sebas bij de voortgang en afwerking werden zeer gewaardeerd. Zeer tevreden.

  Hans Ruytenburgh
  2/07/2020

  Efficiënte verbouwing Onder de indruk van het prachtige resultaat na een snelle verbouwing door het zeer vriendelijke, meedenkende en competente Blijbouw team. Prijs -kwaliteit waren in goede verhouding!

  Melanie ter Meulen Avatar
  Melanie ter Meulen
  2/07/2020
 • Badkamer en toilet Wij hebben voorafgaande aan onze zomervakantie de werkzaamheden met elkaar besproken en hebben de voordeur achter ons dicht getrokken. Los van een enkele email met vragen en/of opmerkingen, weinig of geen omkijken naar gehad. Bij terugkomst was het klaar en perfect gedaan. Wat wil je nog meer?! Groeten, Michiel

  Michiel van der Wal
  12/09/2019

  Goede communicatie en dito uitvoering Onze badkamer is afgelopen zomer door het team van Blijbouw volledig gerenoveerd. De oude badkamer is gesloopt, leidingen zijn verlegd en tegelwerk en montage van badkamermeubel, inloopdouche en toilet opstelling zijn gerealiseerd. Top uitvoering en goede communicatie tijdens het project.

  Kees
  11/13/2019

  Mijn badkamer laten verbouwen. Snel en vakkundig uitgevoerd. En dit voor een schappelijke prijs. Top.

  Jerry van Geven Avatar
  Jerry van Geven
  10/11/2019

  positive review Nice team and delivers very good quality work within delays. I recommend !

  Fabrice Cipriani Avatar
  Fabrice Cipriani
  9/22/2019

  positive review Wij laten al het onderhoudswerk aan ons huis door Blijbouw doen en zijn daarover zeer tevreden. Afspraken worden altijd nagekomen, de mannen zijn betrouwbaar en eigenaar Korne zorgt er altijd voor dat het tip top in orde is.

  Laurens De Graaf Avatar
  Laurens De Graaf
  9/17/2019

  positive review The happy builders are very nice, always available and very helpful. They are a tight team consisting of all youngs and really good persons. I have appreciated their competency, promptness and availability at all time.

  Pegaso Secondo Avatar
  Pegaso Secondo
  9/13/2019
 • positive review Blijbouw was de enige aannemer, in onze zoektocht van 2 jaar, die hun offerte binnen een week helder en duidelijk aan ons verstuurde. De werkzaamheden startte ook op de afgesproken datum. Korne werkt vooral met zijn eigen mensen die echt een mooi resultaat willen realiseren. Ook in de afronding was er aandacht voor het netjes opleveren. Dank!!

  Nannette Unger Avatar
  Nannette Unger
  7/08/2019

  positive review Een snelle offerte, een planning vooraf, de werkzaamheden verliepen vlotter dan gedacht, er is meegedacht en vooruitgedacht. Een flinke verbouwing van aanbouw, elektra vernieuwen, stucwerk, doorbraak en riolering en badkamerplaatsing. Zeer tevreden.

  Lucita Couto Gestal Avatar
  Lucita Couto Gestal
  6/30/2019

  positive review ik heb mijn badkamer bij blijbouw laten doen en ben heel tevreden met het werk en resultaat. goede communicatie, er werd meegedacht en het is supermooi geworden.

  Dominique Hamers Avatar
  Dominique Hamers
  5/29/2019

  De afgelopen zomer heeft Korne met zijn team mijn huis grondig onderhanden genomen. Alle kamers en balkons zijn aangepakt. Ik heb er, binnen de afgesproken periode, een prachtig huis voor terug gekregen. Super dat Blijbouw in de zomer tijd had. De Blijbouw- mensen zijn prettig om over de vloer / in je straat te hebben, en erg servicegericht. Ook van de nazorg werd ik Blij!

  Ingrid van Leeuwen Avatar
  Ingrid van Leeuwen
  10/03/2018

  Renovatie van de begane grond, nieuwe cv- installatie en een nieuwe badkamer, zijn door Blijbouw bij ons gerealiseerd. Het voelde als een fijne samenwerking, de communicatie verliep goed, aan werklust en vrolijkheid geen gebrek( ondanks het wel heel warme weer).
  En met oog voor detail bij de afwerking.
  Wij zijn wel even klaar met verbouwen, maar mochten we nog eens een aannemer nodig hebben.....dan bellen we Blijbouw�
  Hans en Rona van der Zwan

  Rona van der Zwan-Kattestaart Avatar
  Rona van der Zwan-Kattestaart
  8/05/2018

  De mannen van Blijbouw hebben een flink stuk aan ons huis gebouwd. De communicatie verliep zeer plezierig en er werd goed meegedacht zodat we de juiste keuzes konden maken. Al die mannen zijn buitengewoon aardig en werken in weer en wind zonder een onvertogen woord. We zijn erg blij met hoe het allemaal verlopen is en het resultaat is geweldig! En dat ook nog binnen de afgesproken planning!

  Sonja van Dijk-Hoogesteger Avatar
  Sonja van Dijk-Hoogesteger
  5/11/2018
 • Keukenmuur uitgebroken en volledige vernieuwd en klaargemaakt voor keuken installatie. Zeer tevreden over de communicatie ook naar de buren toe. Er wordt meegedacht en alles binnen de afgesproken termijn opgeleverd

  Folco Bens Avatar
  Folco Bens
  4/25/2018

  Korne denkt vanaf het eerste begin mee. Volledige verbouwing/renovatie strak binnen de planning afgerond en alles ziet er prachtig en verzorgd uit. Vakmannen, vriendelijk en netjes. Heel blij met Blijbouw!

  Afke van der Horst Avatar
  Afke van der Horst
  4/24/2018

  Fijn bedrijf, vakmensen die te vertrouwen zijn. Corné denkt met je mee wat pas in het budget en wat nodig is, en komt met constructieve voorstellen. Daarna is het op tijd en goed afgeleverd. Helemaal tevreden.

  Pieter van Kampen Avatar
  Pieter van Kampen
  4/24/2018

  In 1 woord, geweldig. Wat een gepassioneerd man. Weet wat hij moet doen met zijn team. Begrijpt het vak. Heerlijk dat deze aannemers überhaupt nog bestaan. Echt vakmanschap en geen gebeunhazerij. Vakmanschap is meesterschap . En zo is het. Chapeau!

  Karin Luijckx Avatar
  Karin Luijckx
  3/30/2018

Geef een rating in sterren en schrijf daaronder een referentie voor Blijbouw

Hoe beoordeelt u ons?
Geef het onderwerp op
Hoe zijn de werkzaamheden uitgevoerd?
Wilt u een foto van uzelf bij uw referentie toevoegen?
Offerte aanvragen