Referenties

Referenties van Blijbouw

 • Renovatie badkamer Wij zijn erg blij dat we na een hele lange zoektocht bij Blijbouw zijn terecht gekomen, alle medewerkers die we in huis hebben gehad hebben de naam waargemaakt. In onze niet al te grote badkamer wilden we het bad graag vervangen door een inloopdouche, maar zonder dat de vloer erg opgehoogd zou worden en we er later met onze rollator niet meer in zouden kunnen. Dat is helemaal gelukt. Verder wilden we de radiator en ook de warmwatervoorziening via de gascv graag vervangen door een electrische handdoekradiator en een doorstroomverwarmer zonder boiler om gas te besparen. Hiervoor moesten extra leidingen getrokken worden. Ook de afvoer van de douche en het toilet moesten worden aangepast. Van de sloop, aanleg leidingwerk, stucen en tegelen tot installatie is alles voortvarend en volgens een ruim tevoren bekende planning uitgevoerd, uiteindelijk zelfs binnen de termijn. Alles ging steeds in goed overleg met de werkers en het is ideaal dat er altijd iemand achter de hand is om vragen op te vangen. Kortom Michel, Matthijs, Faysal, Thomas, Youssouf, Hikmat, Frans, Adriaan en Korné heel hartelijk dank voor onze mooie badkamer!

  Arie en Paulien
  3/10/2023

  Volliedige renovatie woonhuis Wassenaar Blijbouw heeft de uitvoering gedaan van de volledige renovatie van ons woonhuis in Wassenaar. We zijn hier erg tevreden over. Waar Blijbouw zich in onderscheid is een hele overzichtelijke en gedetailleerde offerte en planning. Door middel van weekelijkse rondes wordt hier opvolging aan gegeven en zijn verassingen voorkomen. De planning is gehaald en alles wordt keurig schoongemaakt voor oplevering. Ook de nazorg is geen enkel probleem en wordt direct uitgevoerd.

  Marc Winthagen
  3/06/2023

  Grote verbouwing huis We zijn erg in onze nopjes met de verbouwing van ons huis die Blijbouw verleden jaar op zich heeft genomen. Een club enthousiaste mannen die van vele markten thuis zijn. Die steeds weer bereid waren om mee te denken hoe problemen die pas tijdens de rit aan het licht kwamen, het beste opgelost konden worden. En die flexibel waren wat de tijdsplanning betreft. De bewoners hadden bijvoorbeeld meer tijd nodig dan gepland om spullen binnen huis te verplaatsen; Blijbouw paste gemakkelijk de planning aan. En toen bleek dat het bedrijf dat de bewoners hadden uitgekozen om de vloeren te plaatsen vrijwel geen enkele afspraak nakwam, paste Blijbouw wederom zijn planning aan. Het werk was niet altijd vlekkeloos, maar na overleg kwam er steeds snel een oplossing. Een tip voor de toekomst: neem het plaatsen van vloeren gewoon in de offerte mee, het maakt de afstemming een stuk gemakkelijker.

  Ed Westerhout
  1/29/2023

  Grote verbouwing appartement in monumentaal pand Blijbouw heeft ons appartement naar alle tevredenheid verbouwd! Voor ons is het niet de eerste keer dat we een huis hebben laten verbouwen, dus we hebben helaas ook meegemaakt wat er allemaal mis kan gaan in de bouwwereld. We kregen in korte tijd een zeer gespecificeerde offerte, die na afloop van de verbouwing ook daadwerkelijk bleek te kloppen. Er waren weinig onvoorziene kosten, terwijl het ging om een grote verbouwing in een Rijksmonument uit de jaren dertig wat technisch gezien soms best ingewikkeld is. Wij vonden het erg prettig dat we voor het uitzoeken van de keuken, de vloeren, de tegels, het sanitair etc. niet afhankelijk waren van een beperkt aantal adressen waar we de spullen mochten uitzoeken. De aannemer liet ons volledig vrij in de keuze waar we onze spullen wilden bestellen en hoefde daar dus ook niet aan te verdienen. De planning was zeer duidelijk en transparant (hing op het raam in ons pand). Zo nodig werd er (in overleg) een tandje bijgezet om binnen de planning te blijven. Ons appartement is zelfs één week eerder dan afgesproken opgeleverd mét gewassen ramen :-)! Blijbouw heeft een fijn team met creatieve, vakkundige, maar óók communicatieve mensen. Er werd van tevoren goed meegekeken hoe we de buren konden informeren over de verbouwing en de overlast tot een minimum konden beperken. Zo hebben ze bijvoorbeeld een zijdeur gebombardeerd tot hoofdingang, zodat de hoofdingang niet gebruikt hoefde te worden en de andere bewoners geen last hadden van het bouwvuil. Kortom: TOPPERS!

  Bianca Boers Avatar
  Bianca Boers
  1/19/2023

  Grote renovatie jaren ‘30-woning Blijbouw heeft voor ons een complete renovatie verzorgd van onze jaren ‘30-woning en het resultaat is prachtig geworden. Een verbouwing is en blijft altijd stressvol, maar de mannen van Blijbouw hebben er alles aan gedaan om ons daarin te begeleiden. Met duidelijke afspraken, goede communicatie en natuurlijk vakkundige handjes die de plannen realiseren. Ook als de wensen gaandeweg veranderen of zaken niet helemaal lopen zoals verwacht, blijft Blijbouw rustig en zorgt dat het goedkomt. Vakkundig en betrouwbaar. Kortom, Blijbouw maakt zijn naam waar: wij zijn blije klanten!

  L. Peeters & R. Tuinman
  1/15/2023

  Blijbouw is een aanrader Een aannemer vinden in deze tijd is geen gemakkelijke opgave. Als makelaar krijg ik regelmatig de vraag van klanten of ik een aannemer weet voor een verbouwing. Vaak moet in ze teleurstellen, want aannemers hebben het druk en zeker voor een kleine verbouwing nemen ze soms niet eens de moeite om een offerte uit te brengen. Dit voorjaar heb ik zelf een appartement gekocht. Tijdens mijn rondje bellen werd ik aangenaam verrast toen ik Blijbouw aan de lijn kreeg. Kort samengevat: ik werd zeer vriendelijk te woord gestaan, er werd op korte termijn een afspraak ingepland, ik kreeg een zeer overzichtelijke offerte, het werkschema zat strak in elkaar, de mensen die verbouwing uitvoerden waren zeer vriendelijk, werkten netjes en dachten met mij mee en de verbouwing was op tijd klaar. De hele verbouwing is naar volle tevredenheid uitgevoerd. Ook kleine puntjes na de oplevering werden snel opgepakt. Ik kan dit bedrijf dan ook van harte aanbevelen!

  Astrid Soeters Avatar
  Astrid Soeters
  11/14/2022
 • verbouwing keuken, doorbreken muren en samenvoeging kamers Blijbouw is de uitzondering! Wat een verademing om met Blijbouw samen te werken. Eindelijk een aannemer die wel een eerlijke en duidelijke offerte uitbrengt, die eerlijk is in wat wel en niet kan, zich (altijd!) aan de afspraken houdt, een planning maakt die klopt en die ze dagelijks volgen, medewerkers hebben die kundig, vriendelijk, creatief en netjes zijn, slechts klein beetje meerwerk hanteren en daar vooraf duidelijk in zijn, geen onverwachte kosten en bovendien een eigenaar heeft die bijna dagelijks op de werkvloer kijkt hoe de verbouwing verloopt. Wil je een verbouwing binnen afgesproken budget en planning dan zou ik zeker kiezen voor Blijbouw! En het resultaat? Supermooi!!!

  kristina
  11/11/2022

  Grote verbouwing jaren 30 huis In minder dan de geplande 3 maanden hebben de mannen van BlijBouw ons jaren 30 huis verbouwd, van de begane grond tot de 2e verdieping. Ze dachten vooraf mee in het offertetraject, waren ook tijdens de bouw nog bezig met het bedenken van de juiste oplossing en er was continu overleg, als er een nieuwe wens of onverwachte uitdaging was. Tijdens de verbouwing werd alles ook keurig opgeruimd en waren ze altijd welwillend om wat extra aandacht te geven, daar waar we dat nodig vonden. Vakkundig werk en een positieve instelling en vriendelijke vaklui over de vloer. Dus een prettige samenwerking, met een mooi eindresultaat, waar we nu van genieten.

  Sebastiaan Zwanenburg
  10/19/2022

  Netjes en betrouwbaar Blijbouw heeft bij ons zeer netjes en goed de werkzaamheden uitgevoerd. Altijd bereikbaar voor overleg, en regelmatige afspraken om de voortgang te bespreken. Absoluut aan te raden bij grote of kleine verbouwingen

  Ewout de Wit
  10/13/2022

  Fantastisch geholpen Onbekend in de bouwwereld werden we door reviews en social media op het spoor gezet van Blijbouw voor de renovatie van de badkamer en het toilet. We hebben er geen spijt van. Vanaf de kennismaking verliep het contact goed! De werkzaamheden werden volgens plan uitgevoerd en het resultaat was beter dan verwacht! Wij kunnen Blijbouw van harte aanbevelen.

  Gidi & Ton Avatar
  Gidi & Ton
  9/25/2022

  bouw van en suite badkamer Dit jaar hebben we Blijbouw in de arm genomen om bij ons de nieuwe en suite badkamer te bouwen. We hadden al eerdere hele goede ervaringen met Blijbouw, dus we waren erg enthousiast dat ze nu weer bereid waren zich voor ons in te zetten. Een daverend succes. Blijbouw levert op alle fronten. Het contact is persoonlijk maar zakelijk, er wordt helder gecommuniceerd, er wordt met je meegedacht op alle vlakken, je komt niet voor verrassingen te staan. Het vakmanschap is hoog en je merkt aan alles dat dit mensen zijn die hart hebben voor hun vak en ook echt trots willen zijn op wat ze leveren. Het eindresultaat is alles wat we ervan hoopten en verwacht hadden. Het huis is nog niet helemaal af, dus we kijken er naar uit om binnenkort Blijbouw opnieuw te vragen om bij ons aan de slag te gaan voor de volgende verbouwingsronde

  Sander en Anna
  9/08/2022

  Totaalrenovatie jaren'20 huis Wij zochten een aannemer voor een totaalrenovatie. Een volledig gestript en vervallen jaren ’20 huis in de Vogelwijk moest weer een woning van deze tijd worden inclusief een nieuwe aanbouw aan de achterkant, een nieuwe dakkapel en een nieuwe garage. Vanaf het eerste contact met Blijbouw maakten ze een betrouwbare, toegankelijke en kundige indruk. En die eerste indruk was zeer terecht. Na het prettige offertetraject zijn ze zeven maanden aan de slag geweest met deze totaalverbouwing: het resultaat mag er wezen, het is prachtig geworden. Wat zijn we tevreden hoe Korné en zijn collega’s deze verbouwing hebben gerealiseerd. Ze hebben verstand van zaken en zijn ook nog heel vriendelijk en altijd in voor een praatje of toelichting op het werk. Niet is alleen alles heel netjes afgewerkt, ook het contact tijdens de verbouwing via Michel verliep heel soepel. Ze reageren snel en pakken verzoeken of problemen direct aan. En ook de wekelijkse bouwvergadering was heel prettig. Niets anders dan lof voor hoe zij deze verbouwing hebben aangepakt. Jongens bedankt!

  Wouter Bossink (en Mirjam)
  9/07/2022
 • Verbouwing door Blijbouw Onze zoektocht naar een aannemer die onze plannen voor een uit- en aanbouw zou kunnen realiseren, begon met een aantal bezichtigingen van nieuwe uit- en aanbouwen in onze wijk die door verschillende aannemers gerealiseerd waren. Omdat het door Blijbouw afgeleverde werk ons aansprak en onze wijkbewoners alleen maar positief over Blijbouw waren, planden we een afspraak met Korné in. Vanaf het eerste contact hadden wij vertrouwen in hem en Blijbouw. En dat vertrouwen is niet geschaad. Sterker nog, we zijn heel erg blij dat we met Blijbouw in zee zijn gegaan. De uit- en aanbouw zijn prachtig geworden. Er was altijd iemand bereikbaar voor overleg. De mannen die het werk uitvoeren denken mee, komen met oplossingen en zijn erg vriendelijk. De werkzaamheden hebben een aantal maanden geduurd. Wij woonden (en werkten) gedurende die tijd met onze baby en kleuter in huis/op zolder. Dat is allemaal heel goed gegaan. Bij de uitvoering van de werkzaamheden werd er goed rekening met ons gehouden. We willen Korné, Sebas, Michel, Zacharias en alle andere collega’s allemaal erg bedanken voor hun vakkundigheid. Tjalling en Rosalie

  T. Alkema
  8/29/2022

  Renovatie Bijzonder goede partij met veel aandacht voor communicatie en oplossingsgericht denken. Kwaliteit vh werk is hoog niveau. Het feit dat ze met NL personeel werken maakt heel groot verschil in de dagelijkse werkzaamheden, ze snappen je en denken hands-on mee. Totaal anders dan met buitenlandse werklieden. Dus een veel beter resultaat met minder gedoe. Zeker voor een grote klus is dit echt enorm verschil. Absoluut aanbevolen.

  Olivier
  7/13/2022

  Verbouwing bovenhuis Waalsdorperweg We kwamen niet uit de regio Den Haag en moesten op zoek naar een aannemer in de stad. Direct vanaf het eerste contact werd snel gereageerd en bleek hun deskundigheid. Het gaf veel vertrouwen om met hen in zee te gaan. Dit vertrouwen hebben ze tot de laatste dag waargemaakt. Blijbouw heeft onze woning gemoderniseerd. De werkzaamheden waren het geheel vernieuwen van twee badkamers en een toilet. Verder is een doorbraak tussen de keuken en woonkamer gerealieerd en de keuken voorbereid om een nieuwe keuken te plaatsen. Zij hebben dit werk zeer netjes en binnen de afgesproken tijd gerealiseerd. Het contact met de aannemer en medewerkers is zeer goed te noemen. Een aantal aandachtspunten werden snel opgelost na overleg. De aannemer was tijdens de werkzaamheden altijd goed bereikbaar. Kortom, een aanrader.

  Rolf Schuurman
  7/10/2022

  Nieuwe trapopgang Matthijs heeft bij ons een schitterende nieuwe trapopgang gerealiseerd. We zijn erg tevreden over het vakwerk en de communicatie tijdens het werk. Het oude en nieuwe deel gaan naadloos in elkaar over. Heel erg bedankt voor de fijne samenwerking en het geleverde vakwerk.

  Johan
  7/07/2022

  Plaatsing Dubbele Binnendeur met Glas in Breede Doorgang In mijn appartement liet ik in een breede doorgang (ongeveer 2m) een dubbele binnendeur met veel glas plaatsen. Ook liet ik boven een half-hoog muurtje bij de keuken een glas tot aan het plafond plaatsen. Het kantoor van blijbouw is niet ver van waar ik woon, dus ik ben even ook bij hun langsgeweest, om alles te bespreken. De afspraken en de offerte waren duidelijk, op mijn vragen en wensen word ingegaan en de offerte nog aangepast. De informatie over de planning word op tijd doorgegeven, en op de aangegeven dag stonden der vakmannen op het aangegeven uur bij mij voor de deur. Der werkzamheiden duurden 3 dagen. Da vakmannen van Blijbouw deden hun werk heel grondig en alles word professioneel afgewerkt. Ik werkte in die tijd nog van thuis, dus ik wist het te apprecieren, dat de vakmannen geen onnodig lawaai maakten. De werkplaats word heel netjes en zuiver achtergelaten. Ik ben zeer tevreden met het resultaat.

  Kerstin Buchacker
  6/25/2022

  verbouwing We hebben Blijbouw gevraagd onze verbouwingsplannen te realiseren. Dat betrof een niet al te groot werk en is door hen keurig en in heel goed overleg uitgevoerd. Tegenvallers werden goed en snel opgelost en de communicatie was heel prettig. Ook meerwerk is qua prijs in alle redelijkheid uitgevoerd. Wat we ook heel prettig vonden, dat een van de teamleden gedurende het hele proces nauw betrokken was. Ook de ondersteuning door Korne was heel goed.

  Lodewijk de Haes
  3/22/2022
 • Plaatsen stelkozijnen ter voorbereiding triple glas venster en dieren Het werk is in 2 fasen uitgevoerd binnen het overeengekomen budget en binnen de van tevoren afgesproken termijnen. Uitvoering en begeleiding was van een goed niveau met eigen mensen zowel op leidinggevend als op uitvoerend niveau. Het werken was zeer overzichtelijk en werd bij het beëindigen van de deelprojecten schoon en opgeruimd achter gelaten. Tevens werd op projectleiding niveau frequent afgestemd met de leverancier van de triple glas kozijnen en deuren. Al met al zijn wij zeer tevreden met de keuze van Blijbouw Aannemersbedrijf.

  B.P. de Groot
  2/18/2022

  Verbouwing keuken, badkamer en toilet Onze keuken op de 1e verdieping (en toilet) en badkamer op de 2e verdieping waren 23 jaar oud en aan vernieuwing toe. Dan ga je op zoek naar een aannemer en dat valt niet mee in deze tijd. Tijdens een wandeling in de buurt zagen we een huis dat verbouwd werd en het bord van Blijbouw in de tuin. Het eerste gesprek, het opstellen van een zeer volledige offerte, de ondertekening daarvan op het kantoor maakten een direct een betrouwbare en goede indruk. De planning bleek prima te kloppen en dat was erg prettig omdat we niet in ons huis konden blijven tijdens de verbouwing. Elke vrijdag hadden we een bespreking in ons huis, waar de voortgang van de werkzaamheden werd doorgenomen, problemen werden voor gelegd, keuzes voor o.a. materialen besproken en vragen konden worden gesteld. Alle werknemers van Blijbouw zijn erg betrokken bij het werk en plezierig in het contact. De planning werd gehaald en daarvoor onze complimenten: we konden na 8 weken weer terug in ons huis! Alleen nog de afwerking van de ruimtes, waarvoor 2 werknemers tot in detail alles in orde maakte. Natuurlijk was er af en toe een probleem of complicatie: daar kwamen we met elkaar steeds uit doordat er goed gecommuniceerd werd. Ze denken actief met je mee en komen met oplossingen. Nogmaals dank voor het prachtige resultaat!!

  Gisela & Nico
  2/16/2022

  woonklaar maken nieuwbouw Professioneel , snel , vriendelijk en netjes. Na ervaring met gelijkwaardig werk in verschillende landen (o.a duitsland en spanje) zijn we zeer onder de indruk van de accurate aanpak van deze jongens. We zijn meer dan tevreden over onze keuze, Blijbouw te kiezen als aannemer. Alle afspraken werden perfekt nagekomen.

  Rene
  10/25/2021

  Gedeeltelijke renovatie Afgelopen zomer hebben wij een groot gedeelte van ons huis (bouw 1920) laten renoveren door Blijbouw. Het ging om badkamer, toilet en 3 slaapkamers waarvan 2 slaapkamers 1 grote slaapkamer werd gemaakt. Hiervoor moest een steunmuur worden verwijderd. In de gang hebben ze een gangkast gemaakt volledig in de stijl van de rest van het huis. Bij het opvragen van verschillende offertes werd al snel duidelijk dat het Blijbouw ging worden. We hebben niet alle offertes afgewacht. Gelijk bij het eerste contact voelde het goed. Je krijgt snel en duidelijk antwoord op al je vragen. Ze nemen je stap voor stap mee in de verbouwing leggen uit wat ze gaan doen en wat de mogelijkheden zijn. Ze werken met vakmensen die plezier hebben in hun werk, netjes werken en vriendelijk zijn. Wij zijn echt super tevreden met het resultaat. Ons advies is, ga je verbouwen neem Blijbouw in huis.

  Maarten en Sacha van Zanen
  10/07/2021

  verlaagd plafond en stucen van muren Een hele fijne samenwerking op alle niveaus. Blijbouw heeft een prachtig verlaagd plafond in de voor- en achterkamer bij ons aangebracht, inclusief nieuwe ornamenten, waarbij bij elke stap rekening is gehouden met onze wensen. Vragen konden altijd gesteld worden en werden vriendelijk en professioneel afgehandeld. Ook de muren zijn opnieuw gestuct zodat de hele ruimte een gloednieuwe uitstraling heeft gekregen. Blijbouw werkt snel, efficient en het is duidelijk dat ze plezier hebben in hun vak. Het resultaat is er dan ook naar. Een daverend succes.

  Sander en Anna
  9/29/2021

  Totale verbouwing bovenwoning Statenkwartier Prettige, professionele samenwerking, gekenmerkt door betrokkenheid en een laag drempelige manier van communiceren. In een woord: top! Ze hebben ons nieuwe droomhuis verwezenlijkt.

  Steef
  9/15/2021
 • complete woningrenovatie BlijBouw heeft op vakkundige wijze ons huis compleet gerenoveerd. We zijn erg tevreden met het eindresultaat. Tijdens de verbouwing liepen we wel tegen enkele verrassingen aan, maar die werden goed opgelost. De vakmannen van BlijBouw dachten steeds goed mee. Als je een betrouwbare, vakkundige en goed communicerende aannemer zoekt, ben je bij BlijBouw zeker aan het goede adres.

  Ruud & Jolanda Pels
  5/07/2021

  Keldertrap verplaatsing en plaatsing openslaande deuren in achtergevel Wij kwamen in contact met Blijbouw via ervaringen uit de buurt. Nadat het werk is opgenomen hebben we uitgebreid de offerte doorgenomen. Er kon snel gestart worden. Tijdens de verbouwing kwam Korné geregeld langs om onze wensen door te nemen. De mannen die de klus uitvoerden waren uitermate vriendelijk en communicatie verliep soepel. Er werd volop meegedacht door iedereen om tot een mooi resultaat te komen. De klus is binnen het gegeven tijdsbestek uitgevoerd en tevens binnen de begrootte kosten afgerond. Het meerwerk is in overleg vastgesteld en wij werden gaandeweg tijdig geïnformeerd over de bijbehorende kosten. Al met al zijn wij zeer tevreden en wij kunnen Blijbouw van harte aanbevelen.

  Eelko Maat
  5/07/2021

  Verbouwing badkamer Blijbouw heeft in de zomer van 2020 onze badkamer verbouwd. Er moest een muur verschoven worden en de indeling van de badkamer wijzigde. Het bad maakte o.a. plek voor de wasmachine en er kwam een toilet bij. Wij zijn ontzettend blij met het eindresultaat. Ook het proces van begin tot eind hebben we als zeer prettig ervaren. De Blijbouwers hebben we leren kennen als betrouwbare, kundige en prettige vakmensen.

  Eveline van den Broek Avatar
  Eveline van den Broek
  5/05/2021

  Verbouwing Uitstekend, vriendelijk en ervaren personeel. Plezierig om met hen samen te werken

  E van wijk
  4/17/2021

  Totale renovatie Hele huis laten renoveren door Blijbouw, oa nieuwe dakkappel, badkamer, elektra en schilderwerk. Top aannemer, goede planning, heldere communicatie en kundig. Wat niet goed gaat wordt goed opgepakt. Aanrader voor iedereen die een aannemer zoekt.

  Jeroen
  4/16/2021

  Aanrader! Ik heb meerdere projecten aangestuurd waarvoor Blijbouw de uitvoering heeft gedaan. Fijne mannen om mee te werken. Goed bereikbaar en ze kunnen veel verschillende soorten projecten uitvoeren. Probleempjes worden snel opgelost en het eindresultaat mag er zijn! Ik kan ze zeker aanraden.

  Kim
  12/10/2020
 • Complete Verbouwing Herenhuis Aanrader voor iedereen die een zorgeloze verbouwing wenst met een resultaat om van te genieten. Blijbouw hebben we benaderd met een lange lijst aan wensen en noodzakelijke verbouwingen. De verbouwing bestond uit het compleet vervangen van de vloer op de begane grond, riolering vervangen, elektra uitbreiden, nieuw badkamer plaatsen, toiletten verbouwen, muren doorbreken, stucen, verven (binnen en buiten) en nog veel meer. Vooral hadden we de wens om in een oude schuifseparatie een kledingkast te plaatsen, waardoor 2 gesloten slaapkamers ontstaan. De offerte was meteen zeer overzichtelijk en duidelijk omschreven en meerwerk wordt netjes besproken en geoffreerd. Korné geeft je volledig vertrouwen dat het resultaat goed komt door zijn kennis, vakkundigheid en de prettige communicatie. Zijn personeel is zeer kundig en denkt graag creatief mee met het gewenste resultaat. Zeker Gert Jan laat zien wat er met een huis gedaan kan worden door hem te betrekken bij je wensen. Het resultaat levert een prachtige kledingkast geïntegreerd in de schuifseparatie op, waarbij de details weer terug komen in de rest van het huis. Ondanks de forse klus, was er aandacht voor de kleinste details en is het resultaat boven verwachting. Gedurende het verbouwingstraject van 6 maanden was er altijd een goede communicatie en overzicht van de werkzaamheden. Korné, Michel, Sebas, Gert Jan en de rest van het team, bedankt voor alles!

  Pieter Verloop Avatar
  Pieter Verloop
  7/23/2020

  verbouwing keuken en woonkamer In ons begin 20e eeuwse pand in Delft verbouwde Blijbouw de tweede (slaap) etage volledig. Alle plafonds, vloeren en muren werden gereviseerd. Inbouw van een hoogslaper en al het schilderwerk in slechts enkele weken terwijl wij in het huis bleven wonen en werken. Hele fijne medewerkers en service door Blijbouw. Topbedrijf!

  paula ypma
  7/08/2020

  Uitbouw van de woonkamer naar de tuin 4 maanden lang project, wat heel goed gepland was door Blijbouw. Het was heel fijn om regelmatig te kunnen overleggen over de stand van zaken. Uiteindelijk is alles precies op tijd opgeleverd. Het resultaat is prachtig. De team is heel professioneel en vriendelijk.

  Carole Emery
  7/05/2020

  Prima aannemer Wij kochten een appartement in een monumentaal pand dat gerenoveerd moest worden en kwamen zo in contact met Korné en Michel van Blijbouw. De werkzaamheden zijn door de mensen van Blijbouw tot volle tevredenheid uitgevoerd. De offerte was transparant en er werd een realistische planning opgesteld die rekening hield met onze wensen. De planning is keurig gehaald. De mensen van Blijbouw hebben de werkzaamheden vakkundig uitgevoerd.

  Peter van Hien
  5/25/2020

  Grote uitbouw benedenverdieping met extra aanbouw Op afspraak een heldere offerte geleverd. Ondanks enkele tegenslagen is de hele aanbouw goed en netjes afgerond. Een mooi eindresultaat. Korné is nauw betrokken en loopt niet weg voor zijn verantwoordelijkheden.

  Steven de Walle
  5/13/2020

  muurdoorbraak en verbouwing keuken bouwmuur doorgebroken en keuken gesloopt; werkzaamheden conform opdracht uitgevoerd en Blijbouw bij derden aanbevolen !

  Scholten
  3/16/2020
 • Verbouwing Hal en Entree Korne en Sebas hun mensen hebben vakwerk geleverd bij het renoveren van de entree en hal. Keurige offerte en flexibel in de aanpak. Ook de persoonlijke betrokkenheid van Korné en Sebas bij de voortgang en afwerking werden zeer gewaardeerd. Zeer tevreden.

  Hans Ruytenburgh
  2/07/2020

  Efficiënte verbouwing Onder de indruk van het prachtige resultaat na een snelle verbouwing door het zeer vriendelijke, meedenkende en competente Blijbouw team. Prijs -kwaliteit waren in goede verhouding!

  Melanie ter Meulen Avatar
  Melanie ter Meulen
  2/07/2020

  Badkamer en toilet Wij hebben voorafgaande aan onze zomervakantie de werkzaamheden met elkaar besproken en hebben de voordeur achter ons dicht getrokken. Los van een enkele email met vragen en/of opmerkingen, weinig of geen omkijken naar gehad. Bij terugkomst was het klaar en perfect gedaan. Wat wil je nog meer?! Groeten, Michiel

  Michiel van der Wal
  12/09/2019

  Goede communicatie en dito uitvoering Onze badkamer is afgelopen zomer door het team van Blijbouw volledig gerenoveerd. De oude badkamer is gesloopt, leidingen zijn verlegd en tegelwerk en montage van badkamermeubel, inloopdouche en toilet opstelling zijn gerealiseerd. Top uitvoering en goede communicatie tijdens het project.

  Kees
  11/13/2019

  Mijn badkamer laten verbouwen. Snel en vakkundig uitgevoerd. En dit voor een schappelijke prijs. Top.

  Jerry van Geven Avatar
  Jerry van Geven
  10/11/2019

  positive review Nice team and delivers very good quality work within delays. I recommend !

  Fabrice Cipriani Avatar
  Fabrice Cipriani
  9/22/2019
 • positive review Wij laten al het onderhoudswerk aan ons huis door Blijbouw doen en zijn daarover zeer tevreden. Afspraken worden altijd nagekomen, de mannen zijn betrouwbaar en eigenaar Korne zorgt er altijd voor dat het tip top in orde is.

  Laurens De Graaf Avatar
  Laurens De Graaf
  9/17/2019

  positive review The happy builders are very nice, always available and very helpful. They are a tight team consisting of all youngs and really good persons. I have appreciated their competency, promptness and availability at all time.

  Pegaso Secondo Avatar
  Pegaso Secondo
  9/13/2019

  positive review Blijbouw was de enige aannemer, in onze zoektocht van 2 jaar, die hun offerte binnen een week helder en duidelijk aan ons verstuurde. De werkzaamheden startte ook op de afgesproken datum. Korne werkt vooral met zijn eigen mensen die echt een mooi resultaat willen realiseren. Ook in de afronding was er aandacht voor het netjes opleveren. Dank!!

  Nannette Unger Avatar
  Nannette Unger
  7/08/2019

  positive review Een snelle offerte, een planning vooraf, de werkzaamheden verliepen vlotter dan gedacht, er is meegedacht en vooruitgedacht. Een flinke verbouwing van aanbouw, elektra vernieuwen, stucwerk, doorbraak en riolering en badkamerplaatsing. Zeer tevreden.

  Lucita Couto Gestal Avatar
  Lucita Couto Gestal
  6/30/2019

  positive review ik heb mijn badkamer bij blijbouw laten doen en ben heel tevreden met het werk en resultaat. goede communicatie, er werd meegedacht en het is supermooi geworden.

  Dominique Hamers Avatar
  Dominique Hamers
  5/29/2019

  De afgelopen zomer heeft Korne met zijn team mijn huis grondig onderhanden genomen. Alle kamers en balkons zijn aangepakt. Ik heb er, binnen de afgesproken periode, een prachtig huis voor terug gekregen. Super dat Blijbouw in de zomer tijd had. De Blijbouw- mensen zijn prettig om over de vloer / in je straat te hebben, en erg servicegericht. Ook van de nazorg werd ik Blij!

  Ingrid van Leeuwen Avatar
  Ingrid van Leeuwen
  10/03/2018
 • Renovatie van de begane grond, nieuwe cv- installatie en een nieuwe badkamer, zijn door Blijbouw bij ons gerealiseerd. Het voelde als een fijne samenwerking, de communicatie verliep goed, aan werklust en vrolijkheid geen gebrek( ondanks het wel heel warme weer).
  En met oog voor detail bij de afwerking.
  Wij zijn wel even klaar met verbouwen, maar mochten we nog eens een aannemer nodig hebben.....dan bellen we Blijbouw�
  Hans en Rona van der Zwan

  Rona van der Zwan-Kattestaart Avatar
  Rona van der Zwan-Kattestaart
  8/05/2018

  De mannen van Blijbouw hebben een flink stuk aan ons huis gebouwd. De communicatie verliep zeer plezierig en er werd goed meegedacht zodat we de juiste keuzes konden maken. Al die mannen zijn buitengewoon aardig en werken in weer en wind zonder een onvertogen woord. We zijn erg blij met hoe het allemaal verlopen is en het resultaat is geweldig! En dat ook nog binnen de afgesproken planning!

  Sonja van Dijk-Hoogesteger Avatar
  Sonja van Dijk-Hoogesteger
  5/11/2018

  Keukenmuur uitgebroken en volledige vernieuwd en klaargemaakt voor keuken installatie. Zeer tevreden over de communicatie ook naar de buren toe. Er wordt meegedacht en alles binnen de afgesproken termijn opgeleverd

  Folco Bens Avatar
  Folco Bens
  4/25/2018

  Korne denkt vanaf het eerste begin mee. Volledige verbouwing/renovatie strak binnen de planning afgerond en alles ziet er prachtig en verzorgd uit. Vakmannen, vriendelijk en netjes. Heel blij met Blijbouw!

  Afke van der Horst Avatar
  Afke van der Horst
  4/24/2018

  Fijn bedrijf, vakmensen die te vertrouwen zijn. Corné denkt met je mee wat pas in het budget en wat nodig is, en komt met constructieve voorstellen. Daarna is het op tijd en goed afgeleverd. Helemaal tevreden.

  Pieter van Kampen Avatar
  Pieter van Kampen
  4/24/2018

  In 1 woord, geweldig. Wat een gepassioneerd man. Weet wat hij moet doen met zijn team. Begrijpt het vak. Heerlijk dat deze aannemers überhaupt nog bestaan. Echt vakmanschap en geen gebeunhazerij. Vakmanschap is meesterschap . En zo is het. Chapeau!

  Karin Luijckx Avatar
  Karin Luijckx
  3/30/2018

Geef een rating in sterren en schrijf daaronder een referentie voor Blijbouw

Hoe beoordeelt u ons?
Geef het onderwerp op
Hoe zijn de werkzaamheden uitgevoerd?
Wilt u een foto van uzelf bij uw referentie toevoegen?
Offerte aanvragen