Referenties

Referenties van Blijbouw

 • muurdoorbraak en verbouwing keuken bouwmuur doorgebroken en keuken gesloopt; werkzaamheden conform opdracht uitgevoerd en Blijbouw bij derden aanbevolen !

  Scholten
  3/16/2020

  Verbouwing Hal en Entree Korne en Sebas hun mensen hebben vakwerk geleverd bij het renoveren van de entree en hal. Keurige offerte en flexibel in de aanpak. Ook de persoonlijke betrokkenheid van Korné en Sebas bij de voortgang en afwerking werden zeer gewaardeerd. Zeer tevreden.

  Hans Ruytenburgh
  2/07/2020

  Efficiënte verbouwing Onder de indruk van het prachtige resultaat na een snelle verbouwing door het zeer vriendelijke, meedenkende en competente Blijbouw team. Prijs -kwaliteit waren in goede verhouding!

  Melanie ter Meulen Avatar
  Melanie ter Meulen
  2/07/2020

  Badkamer en toilet Wij hebben voorafgaande aan onze zomervakantie de werkzaamheden met elkaar besproken en hebben de voordeur achter ons dicht getrokken. Los van een enkele email met vragen en/of opmerkingen, weinig of geen omkijken naar gehad. Bij terugkomst was het klaar en perfect gedaan. Wat wil je nog meer?! Groeten, Michiel

  Michiel van der Wal
  12/09/2019

  Goede communicatie en dito uitvoering Onze badkamer is afgelopen zomer door het team van Blijbouw volledig gerenoveerd. De oude badkamer is gesloopt, leidingen zijn verlegd en tegelwerk en montage van badkamermeubel, inloopdouche en toilet opstelling zijn gerealiseerd. Top uitvoering en goede communicatie tijdens het project.

  Kees
  11/13/2019

  Mijn badkamer laten verbouwen. Snel en vakkundig uitgevoerd. En dit voor een schappelijke prijs. Top.

  Jerry van Geven Avatar
  Jerry van Geven
  10/11/2019
 • positive review Nice team and delivers very good quality work within delays. I recommend !

  Fabrice Cipriani Avatar
  Fabrice Cipriani
  9/22/2019

  positive review Wij laten al het onderhoudswerk aan ons huis door Blijbouw doen en zijn daarover zeer tevreden. Afspraken worden altijd nagekomen, de mannen zijn betrouwbaar en eigenaar Korne zorgt er altijd voor dat het tip top in orde is.

  Laurens De Graaf Avatar
  Laurens De Graaf
  9/17/2019

  positive review The happy builders are very nice, always available and very helpful. They are a tight team consisting of all youngs and really good persons. I have appreciated their competency, promptness and availability at all time.

  Pegaso Secondo Avatar
  Pegaso Secondo
  9/13/2019

  positive review Blijbouw was de enige aannemer, in onze zoektocht van 2 jaar, die hun offerte binnen een week helder en duidelijk aan ons verstuurde. De werkzaamheden startte ook op de afgesproken datum. Korne werkt vooral met zijn eigen mensen die echt een mooi resultaat willen realiseren. Ook in de afronding was er aandacht voor het netjes opleveren. Dank!!

  Nannette Unger Avatar
  Nannette Unger
  7/08/2019

  positive review Een snelle offerte, een planning vooraf, de werkzaamheden verliepen vlotter dan gedacht, er is meegedacht en vooruitgedacht. Een flinke verbouwing van aanbouw, elektra vernieuwen, stucwerk, doorbraak en riolering en badkamerplaatsing. Zeer tevreden.

  Lucita Couto Gestal Avatar
  Lucita Couto Gestal
  6/30/2019

  positive review ik heb mijn badkamer bij blijbouw laten doen en ben heel tevreden met het werk en resultaat. goede communicatie, er werd meegedacht en het is supermooi geworden.

  Dominique Hamers Avatar
  Dominique Hamers
  5/29/2019
 • De afgelopen zomer heeft Korne met zijn team mijn huis grondig onderhanden genomen. Alle kamers en balkons zijn aangepakt. Ik heb er, binnen de afgesproken periode, een prachtig huis voor terug gekregen. Super dat Blijbouw in de zomer tijd had. De Blijbouw- mensen zijn prettig om over de vloer / in je straat te hebben, en erg servicegericht. Ook van de nazorg werd ik Blij!

  Ingrid van Leeuwen Avatar
  Ingrid van Leeuwen
  10/03/2018

  Renovatie van de begane grond, nieuwe cv- installatie en een nieuwe badkamer, zijn door Blijbouw bij ons gerealiseerd. Het voelde als een fijne samenwerking, de communicatie verliep goed, aan werklust en vrolijkheid geen gebrek( ondanks het wel heel warme weer).
  En met oog voor detail bij de afwerking.
  Wij zijn wel even klaar met verbouwen, maar mochten we nog eens een aannemer nodig hebben.....dan bellen we Blijbouw�
  Hans en Rona van der Zwan

  Rona van der Zwan-Kattestaart Avatar
  Rona van der Zwan-Kattestaart
  8/05/2018

  De mannen van Blijbouw hebben een flink stuk aan ons huis gebouwd. De communicatie verliep zeer plezierig en er werd goed meegedacht zodat we de juiste keuzes konden maken. Al die mannen zijn buitengewoon aardig en werken in weer en wind zonder een onvertogen woord. We zijn erg blij met hoe het allemaal verlopen is en het resultaat is geweldig! En dat ook nog binnen de afgesproken planning!

  Sonja van Dijk-Hoogesteger Avatar
  Sonja van Dijk-Hoogesteger
  5/11/2018

  Keukenmuur uitgebroken en volledige vernieuwd en klaargemaakt voor keuken installatie. Zeer tevreden over de communicatie ook naar de buren toe. Er wordt meegedacht en alles binnen de afgesproken termijn opgeleverd

  Folco Bens Avatar
  Folco Bens
  4/25/2018

  Korne denkt vanaf het eerste begin mee. Volledige verbouwing/renovatie strak binnen de planning afgerond en alles ziet er prachtig en verzorgd uit. Vakmannen, vriendelijk en netjes. Heel blij met Blijbouw!

  Afke van der Horst Avatar
  Afke van der Horst
  4/24/2018

  Fijn bedrijf, vakmensen die te vertrouwen zijn. Corné denkt met je mee wat pas in het budget en wat nodig is, en komt met constructieve voorstellen. Daarna is het op tijd en goed afgeleverd. Helemaal tevreden.

  Pieter van Kampen Avatar
  Pieter van Kampen
  4/24/2018
 • In 1 woord, geweldig. Wat een gepassioneerd man. Weet wat hij moet doen met zijn team. Begrijpt het vak. Heerlijk dat deze aannemers überhaupt nog bestaan. Echt vakmanschap en geen gebeunhazerij. Vakmanschap is meesterschap . En zo is het. Chapeau!

  Karin Luijckx Avatar
  Karin Luijckx
  3/30/2018

Geef een rating in sterren en schrijf daaronder een referentie voor Blijbouw

Hoe beoordeelt u ons?
Geef het onderwerp op
Hoe zijn de werkzaamheden uitgevoerd?
Wilt u een foto van uzelf bij uw referentie toevoegen?
Offerte aanvragen